Lonkalta vaa....

Pyhäaamu. Aurinko paistaa puitten lomasta oikeenki kirkkaana. Kuvittellee vissii vielä että kessää ois jälellä. Eijjoo. Syyskuu. Eijjoo kesäkuu semmonen. No. Ukko on kuiten herreillä ja mikä sen parempaa ku kiusata ihimisiä jonninjoutavalla porinalla. Yö on nukuttu. Ja mikä olkaan lähtö moiseen. Eilinen päivä oli tuskasimpia aikoihin. Kipuileva lonkka. Repivä issias. Ja ku siihen lisätää jumittava suolisto ni saatte kuvitella. Taikalanne oli tulessa. Ei meinannu auttaa paratapsit eikä volttareenit. Nukahtamislääkkeellä uni ja asentona upposen outo maha alaspäin.

Se on kuulkaas jännää tällä iällä alakaa opetteleen uusia temppuja. Mennä mahalleen peiton alle ja miettiä minkä raajan laittas mihinki suuntaan. Ja laittaako tyyny pään alle vai ihan vaan syrjään. Jotenki anatoomisesti luonnoton olotila. Kai sitä joskus kapaloikäsenä on moisessa asennossa osannu nukkua tissinsyönnin välissä mutta melekeen viiskymppisenä ei oikeen. Mutta ku oli tarpeeks troppia konneessa ja huonoo huumoria telekussa ni pmeni se pönttö. Ja kuulkaa melekeen koko yöks. Ny on sitten jo juotu aamukahavit ja otettu lääkkeet ja kissat ruokittu. Eikä kello oo ees yheksää.

Mutta muuten vointiin. Ukko kävi maanantaina tohtorilla. Ny on uus syöpälääke. Kokemuksia ei moisesta oo ku vasta muutama päivä mutta eipä suuria miinuksia oo mainita. Ihan kuin ois jopa hiukka pirteempi. Vattaki toimii suht normaalisti. Ei ainakaa löysälle oo menny. Päänuppiki tuntuu ihan normi kirkkaalta. Muuten lääkitys pysykin ennallaa. Kortisooniannos toki nousi mutta se on vaan kertaviikko. Kleksaane säily. Ikävä kyllä. Ja ku aikasa valitti ni sai lääkäriltä vielä määräyksen käyvä kuvissa. CT. Lonkka.

Juu. Perjantaina kuvattii. Melekonen reissu. Istua ensin tunti taksissa. Sitten toinen mokoma oottaa viijen minnuutin kuvvaa. Ja sitten yks tunti oottaa muita kyytiläisiä. Jonka jäläkeen taas tunti taksissa. Voi kuvitella jotta lonkka tykkäs hyvvää. Ei tojellakaa. Särki illan ja yön ja seuraavan päivän. Mutta jospa se oli sen arvosta ja kuvista löytys joku vika joka selittää nämä kivut. Mahollista on vaikkapa uus nivel. Onko kellää kokemusta lonkanvaihosta ? Kertokaa...

Mutta ny Ukko alakaa uppoutuun netin ihimeelliseen maalimaa ja kattelee josko löytys kuvvaa snuukkerikilipailuista. Se on parempaa ajanvietettä ku tylsäks osottautunu Gaala jota ei ees kummelit pelastanu. Tai sitte Ukko on tullu vanahaks ja tylsäks eikä ennää ymmärrä moista. Makusa kullaki sano Musti ku pallejaan nuoli. Hih. Ja NI.

Kommentit

  1. Ukko, mulla oli sama kipucombo, lonkka ja issias. Valvoin muutaman kuukauden keväällä. Sain lähetteen lannerangan magneettikuviin ja issiaskipuun sopiva vika näkyi niissä. Sitten kävin lannerangan hermojuuripuudutuksessa, tehtiin röntgenissä. Varttitunnin homma. Issias helpotti. Muori nukkuu taas.
    Lonkka on kolmessa kuukaudessa asettunut jotenkin. Lonkka tykkää pyöräilystä, vesijuoksusta ja kylmässä vedessä pulahtamisesta. Ja panacodista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun apu löytyi. Mulla taas tuo Panakoodi laittaa päänupin sekas. Ei sovi.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Neula & Piikki