Priorisontia

Se oli sitten semmonen sunnuntai. Akka hoiti kissojen ruokkimisen ja katos työmaalle. Että semmonen lepposa aamu luvassa. Ja paskat. Kahavit ja lääkkeet meni juu. Pumpulla oliki sitte varattu Ukkoa kohti hiukkasen erilaisempi sou. Ei onneks mitenkään tramaattinen mutta sevverta oi vipinää että oikeen lanssilla piti isolle kirkolle kyyti ottaa ja siniset valot läiskyen. Puuskuttammaan ku rupes ja pulssi hakkas toista sattaa. Roppa ei tykkää. Yhtään.

Vaan voipa ihan ohimennen muten mainita että näissä nykyajan ampulansseissa oo jousia. Tai ainakaan toimivia. Ukko on tuota satasen kilometrin matkaaa isolle kirkolle ajellu muutaman kerran. Eikä se oo oikiasti niin kuoppanen. Ei tartte tässä ees sipilää syyttää. Vika on ihan automoppiilissa. Ja toisiaata se paarisoasto. AIvan liijan kapia. Mutta elekää ny näistä ainakaan niitä hoitajia syyttäkö. Valamistajat niitä rakentaa. Ja ylipäätään. Enemmmän terveyvenhuollossa vikkaa on rakennusksissa ku tekijöissä.

Mutta ku tän alotin lyhyvesti ni opetettaan samalla tavalla. Ny maataan pari päivä osastolla ja nostetaan rompyyttejä. Hoitajat sannoo että nuku ja levähä. Ja suomalaista miestähän ei tarvi montaa kertaa käskiä. Varsninkaa ku eijjoo mittää hättää. Että pää tyynyyn ja heippa. NI.

Kommentit

  1. Voi hyvää päivää, johan se pumppu rassauttaa sua. Tokeneehan se siitä tietenkin mutta tympiää ootella tasaantumista. Että leppäile, niinku tätsyt opasti. Outi

    VastaaPoista
  2. Voi ei, syvä osanottoni. Olen lukenut blogia pitkään, mutta nyt viimeisien kuukausien aikana en ole eksynyt tänne sivulle. Järkyttävä uutinen. Voimia läheisille suruun.

    VastaaPoista
  3. Osanotot. <3 Ihmettelin kun ukosta ei ollut kuulunut pitkään aikaan mitään. Toi paljon iloa ja naurunpyrskähdyksiä omaan elämääni, aina positiivisella asenteella.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työ ja kaverit

Mieli