Mustelmia, ruhujeita ja muuta kivvaa

Juu. Taas se pyhä koitti. Mutta hiukka erilaisissa tunelmjissa ku ylleesä. Istutaan sairaalan petissä. Pyörätuoli vieressä. Mittää surta ja mullistavvaa ei toki oo tapahtunu eikä Ukko oo isua mustaa autua varraamassa. Eikä sitä viimestä yksiötä ison tien varresta. Ukko on vaan taas sähälänny ku eijjoo tuo henken kuluku ihan ollu priimaa viime aikona. JA sitä on monneen eri kertaan ja usialla eri testillä jo mitattu.

NIi. Ny ollaan silimämustana ja polovet arkona isolla kirkolla hoijettavana. Tuo pyörillä kulukeva tuoli on ihan vaan tilapäinen apuväline ku polovet ei oikeen just ny tykkää kävellä. Ja miksikö ? No. Oli perijantai. Ukolla teki mieli kahavia. Ja Ukko keitti. Mutta sammaan reissu mahtu sitte kunnon ahistus henkitykseen. Ja ihan että se ei ois riittäny ni nappas vilimin poikki. Ja Ukko otta pöyvän kautta lattialle makkaamaan outoon asentoon jalakasa päälle.

Ja jotta se ei ois riittäny ni sama toistu lauvantaina. Sillon vaan sattu Akka olleen paikalla. Onneks. Oli hiukkasen jarruttanu alasmätkähtämistä. Mutta taas mentiin niinku mutkamäkiä kohti lattiaa. Ja puhuttiin höpöjä. Se ny ei kuten tiijätte oo mittää uutta. Hih. Mutta Akka oli jo soittanu ampulanssiin ennenku Ukko kunnolla tokenis. Niiettä taas tultiin pilliautolla kohti issoo kirkkoo. Tuntitolokulla makkaamaan päivystykseen. Ja siihen taas syy on taas tuo euro. Sen puute. Liika vähän käsiä töissä.

Tässä kohti pikku muistutus. Jos ootte jonku tutun kans sairaalassa niinku päivystyksessä oottamassa ni antakaa niitten tehä työsä. Se jatkuva kysely ja omien tiaknoosien tuputtaminen ei auta ei yhtää mittää. Eikä jatkuva arvostelu siitä että jokin puuttuu tai jottai on liikaa. Eikä varsinkaa se että kuulusitte muka jonon kärkeen automaaattisesti ku sen maallisen luomuksenne laitoksen sisätilloihin saatte raahattua. Hoitohenkilökunta tekkee ihan varmasti parraasa siihen tahtiin ku parraaksi näkevät. Kunnioittakaa sitä.

Just. Ukko lähtee ny kyseleen mitä pään kuvvauksesta löyty. Herne tai neste. Mitä vaan mutta toivotaan että se vika ei oiskaan siellä. Silläkään uhalla että oireet jatkuu. Koska jos ette kerro kellekkää ni aikas lailla ois pelottavvaa jos päässä oiski joku vika. Ajatus siitä että nuppia ruvettas leikkaamaan. Taikka porraamaan. Hirvittäs moinen. Ei kiitos. Ni.


Kommentit

  1. Oli kyllä onni, että Akka oli paikalla!
    Toivotaan, että ei tarvitse päätä porata...pelkkä ajatuskin sellaisesta tekee pahaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei nupista löytyny mittää vikkaa. Jos muutakaa =)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Mieli