Lääkesirkus

Moriens. Sunnuntai. Taas. Niinne vaan viikot juoksee vauhikkaasti. Vasta oli juhannus ja ny jo joku haikailee joulua. Ukko ei moista ymmärrä muta eipä se ainua asia oo. Mitä ei ymmärrä. Satuolentojen perrään haikailu on muutenki semmosta Ukon ajatusmaaliman ulukopuolelle asettuvvaa. Jumalat ja pukit ja sen semmoset. Mutta mikä Ukko on kellekkää sanomaan mihin uskoo. Ukko ku ei oo sitä henkistä sorttia. Vaikka myönnetään että vällii tuntuu että joku isompi voima tätä sirkusta ohojaa. 

Nii. Viikko joka tällä kertaa on juossu ohi ni mennee siihen vaihto-osastoon. Parempia on ollu ja aikas reilustikki. Kaiken lääkesotkun keskellä on ollu vielä helteen aiheuttamia huonoja hetkiä. Tuo rinnassa jyskäävä pumppu ei oikeen oo helteen ystävä. Yhtään. Tekkee olosta tukalan. Lievästi sanottuna. Hapen saanti on ollu välliin jopa hankalaakin hankalampaa. Liikkuminen on pitäny rajottaa minimiin. Istumasta nousemista on tullu jopa pelättyä. Sevverran paineet on heitelly.

Toki täytyy sammaan henkenvettoon myöntää että jollakin tappaa on kuitenki ollu helepompaa. Kohtaukset on vähentyny ja nekin vähäset on ollu kevyempiä ku ennen. Ei huimausta. Mutta eivät oo poistuneet kokonaan. Ja sen lisäks mukkaan on tullu uupumus. Siitä on hankalaa sanua johtuuko lääkkeistä vai kelistä. Vai molemmista. Lääkäri ei antanu luppaa syöpälääkkeitten uuvelle jaksolle joten siinä vois olla yks syy. Johonki. Mutta näillä mennää. Tohtori soittelee tiistaina ja sitte taas ollaan viisaampia. Hetken.

Yks asia muuten on oikiastaan positiivista tässä. Ja heti sanotaan ettei tartte ymmärtää. Futis. Kun eijjoo ollu mihinkää menosa ni on ollu aikaa katella matseja. Ja eilen oli kisojen kohokohta. Länsinaapurit putos. Jotenki noitten hannuhanhiksiki sanottujen tappiot piristää mieltä. Ku Suomi kerran eijjoo mukana ni hajetaan ilonaiheet sitten naapurin epäonnesta. Vahingonilo on paras on joku sanonu. Kelepaa. Ja kun samalla ne vanahat kestomenestyjät ei pärjääkkää ni kisat on ollu oikeen hianot.

Lopuks ihan semmonen pikkunen mainos. Jokkaisen kotikunnassa on olemassa kesätapahtumia. Onne sitten mussiikkia tai vaikkapa urheilua ni menkää käymää. Teitä varten niitä järjestettää. Jos ette käy ni ne loppuu. Ja sitten on turha itkiä ja kitistä ettei mittää järjestetä. Menkää ja juokaa vaikka kuppi kahavia. Taikka ostakaa makkaraa. Ihan mitä vaan. Jokkainen euro on arvokas. Ni.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Mieli