Ullatus

Levy pyörii ja pyörii. Ympäri ja ämpäri. Sannoo laulu. Taikka ihan ämä´päristä ei tainnu mainita mutta tuo pyöriminen soppii Ukon olotillaan tällä viikolla mainiosti. Taikka mittää mainiota moisessa vispaamisessa oo mutta tällee sanaviihteen alttarilla soppii hyvin uhriks. Äh. Kuitenki. Tässä kiekkua ootelessa tuli ihan semmonen olo että jottai vois naputella. Asian tynkää ei ny hirveesti oo mutta sehän ei kettää yllätä. Jotenki vaan tuo kertaviikossa rytmi ois liika hijas. Vaan kesä ja kärpäset kaiken muuttaa voi...

Mutta siitä pyörinnästä. Ukolla on ny jokusen päivää ollu semmonen suhteellisen harmiton mutta inhottava kaveri ku huimaus völijyssä. Se tullee olokapään takkaa ku suorittaa nopian ylösnousun. Taikka mennee reippaasti portaissa. Alaspäin ainaki. Asiasta tuli eilen jo keskusteltua hoitajan kans puhelimessa polille. Sano jotta otetaa yks pumppulääke pois. Siis sen jäläkee kehotti ku oli keskustellu lääkärin kans. Että ette luule hoitaja ois ylittäny valtuutesa. Vaikka ne on suurimmaks osasks kyllä tohtoreita viksumpia. Kuitenki. 

Tuliki muuten tuosta mielee että pittää laittaa paperille kaikki nuo nautittavat lääkkeet. Hammashykieniatäti oli vailla. Ja vissii hammaslääkäriki. Vaan eikö oo jännää ku meillä on hieno Kantasysteemi mutta kukkaa ei tiijä mitä toinen sinne laittaa. Isossa sairaalassakaa ei aina oo selevää mitä sitä Ukko kotonaan suuhusa metiiinejä laittaa. Oikiastaan se on aika pelottavvaa. Aatelkaa ny jos ootte jossai toisella puolella maata reissussa ja saatte laakin. Eipä tiijä kukkaa teijän lääkitystä. Ei.

Vaan näillä mennää. Vappu. Työväen juhula. On. Paitti suomalaisille taas yks syy olla humalapäissää. Hih. Vaan olokoon. Jokkainen tyylillää. Eihän se mikkää viksu harrastus oo tuo juominen mutta kai se on jokkaisen oma asia mihin ne roposa laittaa. Kukkaa oo sanonu vaikka vanahojen LP-levyjen kerräämistäkää kovin viksuks touhuks. Vaan omiapa on rahat. Ei kuulu muille. Niimpä jos joku ottaa pullon tai usiamman ni hyvät sulle. Ja kai se omalla tavallaa on sitä rentoutumista minkä nimmeen Ukko ni kovasti vannoo. Ni. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Mieli