Usvaa...

Vattan epäkelepoo toimintaa. Siitä on Ukon lauvantai tehty. Ja nyt jos ihan tarkkaan tuijottaa ni sumu. Taikka usva. Ei ulukona vaan näkökentässä. Ja tojennäkösesti ei voi näitä kahta vaivaa millään laittaa sammaa syssyyn. Vatta ny reakoi johonki syötyyn ja juoksuttaa Ukkoo posliinilla. Taikka aamupäivän moista teki. Ukko löi korkin tiijätte mihin ja on saanu olla sejjäläkeen rauhassa. Paine eijjoo liijan kovaks kasvanu. Vielä ainakaan. Sitte kaatuu varmaan seiniä ku ampumaan ruvetaan. Hih.

Ni. Täsä illan päälle ku Ukko suunnitteli jo ihan oikiasti jättää kirijottamisen huomiselle. Ni. Sattu että rupes tuijottaan ruutua. Tietokonneen. Telekkariin asti mittää ois nähänykkää. Nii se sumu tahi usva. Piti oikeen tsuumata että näki mitä ruutuun piirty kirjaimia. Ja alakuun ne oli vaan semmosta tummaa mössöö mutta sitte kirkastu. Ja sitä hetkiä Ukko ny käyttää oikeen häikäilemättä hyväkseen. Lyyvään kirijaimia jonnoon ruutulle oikeen urakalla. Heleppua ku jären käyttö eijjoo pakollista. Hihih...

Akan serkkutyttö on kylässä. Saunovat nii että piha raikuu. Mutta onneks on pimiää. Jos hankeen pommpivat ni ei kukkaa nää. Ja ku pihavalojakkaa eijjoo päällä ni sielläpä riekkuvat. Mokomat. Ei sillä että mukkaan oisivat ottaneet vaikka Ukko ois kunnossa ollukkaa. Ja toisaalta oisko moiseen sirkukseen kukkaan urospuolinen halunnukkaa. Tervepäinen ainakaan. Ne ku nuo naaraitten saunomisrituaalit ei oo ihan lasten kateltavvaa. Saatikka urosten. Höh.

Mutta ny siirrytään lääkinnällisistä syistä alakertaan. Heitetään taas muutama pilleri kitusiin. Ruvetaan iltapalan kautta valamistautummaan yöpuulle. Jos täsä talossa saa nukkua noitten naaraitten pilettämisen jäliltä. Voipi olla että ei. Taikka juu. Seleviää yön pimmeinä tunteina. Ni.

Kommentit

  1. Herpana, ko saisit sen vattais toimimaan, niinkuin pittää. Eli säännöllisesti. Toiveissa oon ja se näkökykykin sais sammeesta parenpaan alkaa olla.
    Saikko nää niitä leivonta-reseptejä silloin kun kerran kysyit?
    Pärjäile :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimiihan tuo vatta mutta se miten onki jo toinen juttu. Lääkkeet omalta osaltaan kyllä sotkee sen toimintaa ja nyhhän oli aikas kovat antipiootikki... Resepteistä ei mittää muistikuvvaa =)

      Poista
  2. Nestetasapainon häiriö voi sumentaa näköä. Juothan riittävästi? Hartsport urheilujuoma vois olla hyvä, siinä on jotain suoloja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritys on kova mutta välillä jää juominen liijan vähäle huomijolle. Parantuu varmasti kessää kohti ku kelit lämpenee... ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Mieli