Pyhäpartapärinää

Iltaa. Kokkeillaan taas tälleen ihan iliman mittää ajatusta. Toki ne jokka Ukon tuntee ni o het kättelyssä mieltä sitä että ei mittää uutta. Ajatusta ei näissä juttuisa ois ees langan pätkän vertaa. Ukko ny kuiten sevverta valamistu että laitto kuulokkeet päähän. Kaks syytä moiseen. Musa ja mussiikki. Se ja samako ? Ei. Ensinnäkin saa kuunnella. Rauhassa ja lujjaa. Ja toisekseen moinen touhu ei häiritte. Ees kissoja. Tai sitä yhtäkään joka tuossa vieressä mustasukkasesti Ukkoa vahtii. Yks iso kissapoika on nukkunu Ukon vieressä yön ja päikkärit. Ja ny tää parantajaneitikissa vahtii ettei moinen pääse uusiutummaan.

Oho. Jo toista kappaletta. Kai sitä sitten jottain pittäis. Aamu. Akka meni pätkään ja Ukko oli valamistautunu jo moiseen. Ukon keuhkoissa ku on vielä sitä yskäntynkää ni annettiin moisen ääniviihteen takia rauhaa Akalle nukkua omissa olloissaan. Ukko on siis yskiny yksikseen täällä seinän toisella puolella. Sen kissapoijan kans. Ja kun kysseessä on talon toiseks suurin nelijalakanen ni tiukkaa on ollu tilan puolesta. Vaan sopu antaa sijjaa vai kuinka se meni... Kainaloon tuo kuiten mahtu. Kunhan lopetti sen tamparoinnin. Vai millä nimellä te siellä sitä kissan touhua sanotta ? Siis sitä ku kynsillä rapataan tulevaa makkuualustaa...

Kolomonen. Ukon päivä jatku sitten kaikennäkösellä vattalaukkuun työnnettävällä aineksella. Joku perskules on lyöny ny tuon jätteenkäsittelylaitoksen jummiin. Juu. Liikaa invormaatiota. Varmaankin. Mutta kyllä se aika isolla tassulla vaikuttaa kaikkee mitä päivän aikana tekkee. Tai pitäs tehä. Taikka vaan jättää tekemättä. Ruokahalua on kyllä ja kaikki maistuu mutta sisällä on ja pyssyy. Vaan jospa tuota toisaalta vaan aattelis samalla tavalla ku tuon nukkumisen. Paskoo ku paskoo. Hih. Vaan jos joku siellä hymähtää ja melekeen naurahtaa ni voi kokkeilla olla viikon iliman moista touhua. Sitte ei naurata. Ku semmosia on kojettu ja kuulkaa ihan lääkkeitten takia. 

Nojoo. Päästetään teitit tuskasta ja lopetetaan täniltanen paskanjauhanta. Akka lähtee töihin taas kohta ja kai sitä pitäs jottai taas nauttia iltaseks palaks. Ihan vaan kiertoon jottai. Ja aamuks olla valamiina taas antaa verta. Ja josko nuo punkteerais nuo poskiset ontelokki ku tuli perijantaina karattua moisesta operaatiosta. Että jos kiltisti pyytäs... Mutta siitä lissää huomenna. Ehkä. Ny levolle aterioinnin kautta. Ni.

Pyhän kunniaksi se ainua ja oikia....

Kommentit

  1. Paskanjauhantaa täältäkin, kun on toi hermostunut suolisto, niin joskus pittää istua jatkuvasti pöntöllä. Ja sit kun jumittuu, ni teköö sen ihan kunnolla ja antaumuksella!
    Ei kiva kun muutaman päivän päästä vatta niin kipiä jot sänky ainua paikka on ja sielläkin kippurassa ja se ainainen nälkä, vaik miten koskis.
    Eikä tähän vaivaan uskalla mitään ulostus-aineita ottaa, jiäp vielä ikuiselle ripulille!
    Niin meitä kiusataan, kun on kiusaamaan alettu, hamaan loppuun asti.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Mieli