Parasnormaalius

Tiijättekö ? Ku aikasa tuijottaa tyhyjää ruutua ni siihen alakaa näköjään tulleen tekstiä. Sitä että mistä se siihen tupsahtaa kirijain kerrallaa ollaan juuri selevittämässä. Ukko soitteli yksykskakkoseen ja nollanollaseiskaan ihan melekeen panniikissa. Tämähän on jo suurilta osin yliluonnollista. Oikiastaan vielä enempi. Ku Ukko ei ollu ollenkaa valamis minkäällaiseen tekstiin. Ihan oli tuumaillu että sais vaikka jäähä tältä iltaa välistä. Mutta ei. Itte moinen rupes. No. Ukko laittaa sen kamman koville ja ottaa taisteluasennon.

Kaijutin tuuttaa jo heviä. Niinku koko illan onki teheny. Rojektinpoikasta pukkaa. Joskus vaan tekkee hyvvää istua ja kuunnella. Aatoksella sitten samalla tutkailla intternettiä ja levyjen taustoja. Että kuka minkäkinlaisten aineitten vaikutuksessa sillon joskus vuosina seiskyt ja kasikytjottai mussiikkia tekivät. On meinaa hiukka eri meininkit ollu sillon. Ja kuitenkaa hommia eijjoo niin juupelin vakavasti otettu. Johtuskohan moisesta että mussiikki oli sillon aikas pirskaleen palijon parempaa ??? Tehtiin vaan ja pijettiin lystiä. Hmmm...

Mutta asijaan. Ukon päivä. Tuotanoinnii. Ukko teki... Eiku. Ukon ois pitäny tehä... Tuota noinnii. Sovitaanko että Ukko oli ihan mahottoman hyvin ainaki joutilas ? Että mahatauvista toipuvessaa onnistu välttämää loistavasti sen kaiken ihan mahottoman työmäärän mitä ylleesä tekkee ? Hallittujen mutta liukkaitten väistöliikkeitten takia iski sitten väsy ja piti nukkua päikkärit. Ja kohta pittää mennä yöunille. Taikka ainaki hyvin voimakkaasti asettua loikoilevaan ja horisonttaaliseen asentopositijoon. Saattaa olla kyllä että ensin pittää syyvä jottai. Ja juuva teet. Juu.

Vaa hitokseenko sitä ennää konneella istuu. Akka tullee justiisa töistäsä ja Ukko muka samassa paikassa kasvattaa juuria. Hitto. Jalat liikkeelle niinku ois koko päivän ollu. Ny Ukko heilahtaa alaskertaan vastaanottoo varten. Että heippa teitin heiluville ja anteeks. Ni.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Mieli