Hiihtolommaa

Juu. Hiihto. Pthyi. Pakkanen. Ei kiva. Lumikin on jo hiukkasen siinä ja siinä. Ja luminen puu. Yks etelän ihiminen jo sosiaalisessa metiassa päivitteli kuinka kaunista on ku puussa on lunta. Oikiasti. Oiskohan jo liikaa tullu vietettyä aikaa jossain kuplan lämmössä. Taikka ihan vaan sisätilloissa. Joo. Mutta ulukotilasta ihan vaan sevverta että oli mittarissa tänä aamuna se melekeen kolokyt. Ja tottakai sillon on menoja. Ja Akka yön töissä sen ainuan roikan kans. Että semmonen pikanen lämmitys ja avvaimen kääntö. Ei se ihan sujuvasti tartannu tuo tojota mutta lähti. Ja matka kohti verikokkeita alako.

Tais olla jo puhetta siitä punkteeraamisesta. Juu. No. Siihen varattiin ihan lääkärin aikaa. Ja puukattiin avuksi hoitajakin. Mutta. Kas ja kumma. Rimaspaani ja Prilikue kaksikkona tekevät kuulemma semmosta tuunia ettei sinne laiteta neulaa onteloon. Siis poskeen. Ku on se verenvuotovaara. Tai siis ettei se lopu. Ja tässä valossa se perjantain polikarkumatka alakaa saamaan oikeen järkiperäsiä mittasuhteita. Yks lääkäri ku käskee ni toiset ei hyppääkkää. Mutta ku ollaan ni juupelin varovaisia noitten tulehusten kans ni saattaa tulla näitä ylilyöntejä. Että suunnitellaan operaatio jota ei voi ees tehhä. Ja jota Ukko oli jo vailla viikkua aikasemmin. Tai siis että sille vois olla tarvetta.

Noo. Huomenna ollaan tänkin asian suhteen toivon mukkaa ees hiukkasen viisaampia. Mahollisuuksia moiseen parantaa vaikkapa se ettei polilla oo yhtään lääkäriä paikalla. Pelekkiä hoitajia. Ainaki se tarkottaa sitä että kaikki puhhuu sammaa kieltä. Eijjoo latinan eksperttejä yhtään paikalla. Vaan piikki se kuiten vaan on nahkaan ja kotimatkalle lomps. Ei siellä mittää hoitotoimenpitteitä suunnitella. Ukko ottaa pussin sipsejä mukkaan ja suuntaa kanttiinin kautta kotio. Pirssillä. Jollaki monivärisellä kai vissii. Hassun näkösiä muuten nää uuvet tarrat moisissa. Keltamustat. Vois muuten jo ihan vähän luulla ettei oo naaraitten valittemat värit. Mitäs luulette ?

Mutta ny tuli lähtö. Oltiin Akan kans saunomassa ja Ukko karkas kirijottaan. Ny se Akka kuulostaa tulleen löylyistä ja se taas tarkottaa sitä on mentävä. Iltapala. Teetä ja sympatiaa. Ja jos ei mee ni saa unohtaa sympatiat. Tuskin teetäkään saa. Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin. Kiitos kommenteista. Saa kirjottaa lissää. Kaikki luetaan. Ni.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Mieli