Asian tynkää...

Rakas päiväkirija. Tännää on ollu hiukkasen hilijasempaa että sori jos ei se punane lanka aina kohtaa kirijotettua tekstiä. Ja ku samalla tullee kuunneltua tuota maaliman parasta rokkipäntiä joka myös lentävästä ilimapallosta muistuttaa ni saattaa huomio välliin karata ihan sinne sun tänne. Varmaan enimmäkseen ihan jonnekki muuvalle. Ja kun sammaan henkenvettoon voi lisätä lääkekuurin loppumisen ni saattaa roppaparan kemijallinen palanssiki horjua ja aiheuttaa näppäimistön ohilyöntejä. Järenjuoksua se ainakaan ei vilikasta millää tavalla. Vattan toiminta ku ei paranna tekstiä vaikka kuinka solisisi. Hih.

Anteeks. Aivastuttaa. Jännittävä tää viirus. Tai sen jäläkimaininkit. Alakuun sai kaivaa eritettä tuolta henkityskanavista melekeen lapiolla ja ny sitten aivastuttaa. Ja ku vettä hanasta solisee. Tai kuinka se yskä muutti muotuaan. Kuivasta rohinasta kurkkua repivän limmaa melekeen irrottavan kautta kaiken keuhkoista pois heittävään kostiahkoon lähes tukehuttavaan kohtausyskään. Ja puhumattakkaa noista jäläkiaalloista. Muka kuumetta matkivista lämpöheilahuksista. Vällii vaan kuuma ku saunassa. Ei onneks kylymiä aaltoja. Esimerkiks tännää ku Ukko oli kylille menossa ja ulukovaatteet jo päällä ni löi päälle semmosen suihkun jotta pois. Oksat.

Nii. Tulipa Ukon ihan käytyä kylillä. Ja ihan asemakahavilla. Toki ensin ruokakaupassa kissoille murkinaa. Ja jos oikeen muistisopukoita kaivelee ni saatto jottain ihimisruokaaki mukkaa tarttua. Ainaki hetelmiä. Josta tuliki mieleen että ku saa tekstin valamiiks ni hunajameloonia. Nam. Nii. Ja kahvia asemalla. Ajasta pitkästä. Ja sitte taas päniköissä levyjä hamstraamassa. Ei vaan näy näitä tseppeliinejä missää. Lentäneet piiloon. Ees kuuntelukuntosia ei löyvy mistään. Kerräilijöitten milijuunahintasia varmaan löytys. Toki ollaa kotimaan hiukkasen rajotetuilla markkinoilla ja hinnat sen mukaset. Mutta jos siellä lukijoitten seassa on joku jolta moisia löytyy ni saa tarjota...

Mutta. Ny taitaa Ukko Akan iltavuoron kunniaks laittaa konneelta jakson tai kaks Emmertaalia pyöriin. Ainiin. Yks juttu. Ukko on jo pitkää ettiny yhtä vanahaa teeveesarjaa. Enklantilaista. Ja ny tuli sitten laitettua sähköstä postia sinne virmaan. Ku sitä eijjoo saatavilla teeveeteenä. Ni sieltä tuli viesti ja melekeen lupasivat Ukolle laittaa moisesta kopijon. Että jippii ja jee. Ja samalla tuli mieleen josko Ukko jo tästä oli kertonu. Sama se. Ny ainakin on kerrottu. Se vanahuus. Ja muistin rapina. Ni.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Mieli