Ärrä

Palluuta niissanottuun normaaliarkeen. Ärrä on teheny kampäkin. Vaikutuksia ei vielä oo. Ja toisaalta sammaan päiväpakettiin ku nakataan kortisooni ni ollaan meleko syvissä vesissä yhteisvaikutusten kans. Ja toisaalta vielä siihen lissäyksenä nuo pumppulääkkeet. Ne eijjoo vielä kokenu ärrämyrskyä. Että Ukko on ny semmosena oman elämän kojekanniinina. Taas. Metisiinipupu. Hih. Ja Velkate. Tiijä uskaltaako tohon pakettiin laittaa mittää vitamiineja. Sen tietää että jos lääkäriltä kyssyy ni vastaus on itämaisittain njet. Nietu. Arvasitteko ?

Toinen lääkärin ohojaama temppu ois ollu onteloposkien piikitys. Ihan hiukkasen piti vääntää moisesta käsiä. Ukko oli sitä mieltä ettei sitä välttis tarvi. Että pärjää ku ei kauhian tuskanen tila oo. Tohtori oli sitten pirun oleva. Eiku ovela. Käytti taikasannaa. Keuhkokuume. Ja kaverina hospitaalihoito. Ja voi sanua että puras. Mielikuva sairaalapetissä makkaamisesta ei houkuta. Varsinkaan jos vielä ois kaverina korkiahko kuume. Tai mitä oireita se keuhkoissa oleva tauti toiskaan tullessaan... Eikä se sairaalamurkinakaan ny ihan mahottomasti houkuta. Akan evväät on palijo paremmat.

Juu. Eilen oli tasa-arvon päivä. Ja tännää Ukko luki ratijolähetyksestä. Siinä puhuttiin tärkiää asiaa. Tästä näyttelijöitten nöyryyttämisestä. Ottamatta kantaa siihen mitä on oikiasti tapahtunu ja millon ni pari asiaa Ukkoo ihimetyttää. Jos asiaa puijaan ratijossa ja paikalla on "syyllisen" eli miehen lisäks kolome asiantuntijaa jokka kaikki on naisia. Ja toimittaja on naaras kans. Onko se tasa-arvoa ? Ja toisaalta jos ohjaajan konstit on ollu kysseenalasia ja tapahtunu vuosia sitten ni miks nostetaan tapetille ny. SItä Ukko miettii. Oishan tuota voinu keskustella sillon ku moisia on tapahtunu. Vai ?

Eletään aikoja jolloin uroksena joutuu olleen erittäin tarkka sen suhteen mitä suustasa päästää. Ja missä käsijään pittää. Varmaan julukisilla paikoilla parrein pittää käjet ihan siellä taskun pohojalla. Ettei vaan vahinkossakaan hipase vastakkaisen sukupuolen evustajia. Taikka laittaa ihan reipanit nokalle ettei näköelimet näy kattelevan vääriin paikkoihin. Ja varmaan ois viisainta hankkia semmonen liina kaulalle jonka vois nostaa suun etteen ettei näy jos hymmyilee. Saatikka jotta jos virnuilis.  Oikiastaan parempi ois varmaan ihan pysyä kotona. Juu.

Vaan palataampa turvalliseen arkeen. Saunaa Ukko ei tännää lämmitä. Akka on iltasessa vuorossa ja huomenna jatkaa aamutuuriin. Että sen suhteen lepo. Kissat tarttis varmaan ruokkia ihan kohtsillää. Näyttää Bellaneitikin tuossa vieressä jo olevan herreillä. Kohta kuuluu se ruokahuuto. Ja akkunan takana on varmaanki muutama nelijalakanen. Ja Ukon iltalääketuokio. Saattaa olla että jos kiekkopeliltä ehtii ni voi jottai syyväkki. Tai sitten ootellaan Akkaa ja vietetää hetki samassa pöyvässä.  Että semmosta tännää täällä. Hittaasti mutta varmasti. Ni.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Mieli