Mieslunssa

SIllälailla. Meni paketti viimes yönä ihan kertakaikkisen uusiks. Ei tullu ison kirkon reissua. Ei saanu piikkiä. Eikä päässy ihan ees sallaa käymään kirpparillakaa. Nii. Ku iski tuo mieslunssa. Tai sillä nimellä nu naaraat sitä kuttuu. Ku on kurkku arka. Ja nokka niiskuttaa. Ja kurkusta kuuluu välliin ihan silleen ettäisesti yskimistä kuulostava ääni. Elikkä köh. Ois kai tuota Ukko ajellu moisen vajjaa sata kilsaa. Mutta. Ku ei saa tartuttaa siellä polilla muita. Siellä on isot laput että jos on maha tahi nokka sekas ni kotio mars. Siinä ei snikkerssit auta.

Nii. Toisaalta on tuota pakkastaki pitäny muutaman päivän ihan riittävästi. Tiijä lähteekö tuo musta tojota ennää ees käyntiin. Vaan jos oikeen kalenteria kattelee ni ei sen tarvikkaa. Tais olla ens viikon maanantai seuraava meno- Soittivat sieltä isolta kirkolta hospitaalista ja sanovat että ny parantuu Ukko ihan rauhassa. Peruvat perjantain käynnin. Ei haittaa. Ompahan ärrä vielä viikon tauvolla. Ku on noita ihan syyvä asti. Pillereitä. Kissa muuten teki kätten pikku naarmun. Mutta lääkityksen takia ison mustelman. Ainaki semmosen ison. Kokosen.

Juu. Muuten onki aikaa sitte kulutettu nukkumalla. Ja kattomalla suomen kiekkomaajoukkueen peliä. OIkiastaan taitaa olla ihan sama. Että nukkuuko vai tuijottaako surkiaa peliä. Eteläkoria. Jääkiekon oikeen suurmaa. Viimesimmän sijotuksen mukkaan maaliman numero kaksyks. Ja suomi on jottai kuus. Ihan vaan heräs semmonen ajatus että onko muilla niissanotuilla suurmailla samoja onkelmia näitten pienten maitten kans. Joku ruotti ois voittanu korian jottai yheksän nolla. Mutta ei suomi. Ei jellonat. Mistä se muuten on vaakunaan eksynyt ? Eihän meillä oo moisia....

Vaan jos. Ukon tauti onkin semmonen mieslunssa ni sillohan kai saa käyvä saunassa ? Ottaa semmoset ihan van kevyehköt löylyset ? Juuva yks alakomahooliton kalija ja tulla takas peiton alle. Ku ei oo tuota kuumettakkaa ollu. Vaan tulleeko se saunareissulla ? Ukko kuiten lupas sen Akalle lämmittää. Että silipatiheijaa. Ni.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Mieli