Melekeen ystävyyttä...

Tiistai. Taukoviikon semmonen. Toki tauko ja tuo pikkumies ei sovi ihan sammaan lauseeseen mutta olokoon. Kuitenki. Herräys oikeen maikioitten unien jäliltä. Makiat siks ku Ukko nukku omassa konttorissa. Sähkösänkyssä. Ja aamusella kuvitteli rauhassa saavasa herätä. Juu. Ja ei. Vessassa käynti tapahtu vielä hilijasessa talossa. SIitä keittijön puolelle kahavin keittoon. Vesi pannuun. Suodatinpussi paikolleen. Kahavipurkki kouraan... Pappaa!!! Se siitä hilijasuuvesta. PIkkumies herreillä. Karnevaalit alakakoon. Hih.

Nooh. Pari kuppia kahavia ja jonkinnäkönen aamupala. Autolla kirkolle. Apoteekki. Varastojen täyvennys. Onneks on tilanteen tasalla tuo Akka ja laittaa vajjaukset ylös ja Ukko tarvii vaan noutaa. Mutta on se kummaa ku toisissa lääkkeissä on isommissa pakkauksissa korvauksia. Ja osassa ei. Yks lääke on korvattava jos ottaa viiskytä tai sataviiskytäjottai. Mutta saan kappaleen paketti ei anna kellauskorvauksia. Elekää kysykö. Ukko eijjoo moisesta juurikaan haloota nostanu ku vastaus on varmaan jottai mallia typerä.

Sitte oltiinki jo luistelukentällä. Maila käjessä. Vuosien tauvon jäliltä. Osumatarkkuus kiekkoon ennallaa. Eli surkia. Onneks on kaverina melekeen kolomevuotias ammattilainen. Luistelee paremmin ku Ukko luistelis jos ois luistimet. Kaatuu pehemiämmin ku Ukko koskaan. Eikä valita. Nousee ylös ja vauhti on vähintää sama. Ja se pelisilimä. Oltiin isolla kentällä. Matkaa kaukalolle noin sata metriä. Kaverilla mittaa metri. Ja niin vaan huomas ku isommat poijat lopetti pellaamisen ja poistu kaukalosta. Sinne siis. Vaihtopenkin kautta tietysti.

Juu. Pari kauppastoppia ja kotia. Kahavia ja purtavaa rinnan alle. Peiton alle. Muka päikkäreille. Yläkerrassakaa ei muuten nukuta jos alakerrassa on kirkasääninen nuori mies. Nuorukainen joka ei ilimeisesti ennää nuku päiväunia. Tai sitte ei vaan malta. MIkäs siinä. Ukko nukkuu yöllä. Taikka huomenna ku pikkumies on matkalla kottiisa. Vaan nukkuminen onki yliarvostettua. Turhaa hommaa. Ylimääräsen valluutan pankitusta. Toista ku sauna. Kuumassa ilimassa alasti istuminen se vasta on. Enerkian lattaamista. Sielun seivaamista. Niiettä. Arvaatte Ukon suunnan ny. NI.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Mieli