Lentsun karkotus

Nii. Ukko on ottanu kovat asseet tuon tautipirulaisen karkotukseen. Tai oikiastaan tän lääkkeen teki Akka mutta sen löysi joku aika sitten Ukko. Vaikka itte reseptin tekijä on ihan joku muu. Mutta se selevinnee teille ku lujette. Tai siis tietysti jos tarvitte lääkettä lentsun kaatamiseen tai vaikkapa sen loitolla pitämiseen. Ukko ymmärsi että toimii sekä että. Aineksista Ukko ei tässä sen kummemmin kommentoi mutta maku. Mielenkiintonen. Joku vois väittää että paha. Tai inhottava. Mutta sen kestää varmasti ku muistaa ettei mikkää hyvä lääke oo maultaan prilijantti.

Että toimiiko moinen ? No sanotaanko jotta parin shotin jäliltä olotila on aikaslailla palijon parempi. Toki täytyy muistaa että Ukolla on sammaan aikaan menossa antispijoottikuuri ny kuuvetta päivää. Että ihan kaikkia kunniaa ei voi moiselle juomalle antaa. Mutta se voijaan tojeta että ihan varmasti se on suurena apuna. Ja tullee ainakin Ukon juomavarastoon jäämään. Mieluummin sitä lääkitystä ostaa ruokakaupasta ku apoteekista. Ku ohan se loputon penisilliinien syönti niille immuuniks tekkeytymistä. Taikka siis että lääkkeitä ku syö tarpeeks ni vaikutus pienenee. Tai jottai...

Juu. Pikku tauko. Ukko oikeen raahautu alakertaan. Keitti teetä. Taikka siis lämmitti vettä. Miksi sanotaan että keittää teetä ? Ukko laittaa vettä veenkeittimeen. Painaa nappia ja oottaa. SItte kaataa kiehuvaa vettä siitä keittimestä kuppiin ja lijottaa sitä teepussia aikasa siinä nesteessä. Elikkäs missään vaiheessa sitä teetä ei keitetä. Hah. Ja toisekseen Ukko ruokki nuo jumalaiset olennot elikkäs naukuvat päälliköt. Yks piti oikeen saunalta noutaa kuppisa ääreen. Että kumpi se palavelee ja kumpaa. Kissa ossaa olla se vaativa osapuoli. Ja heleposti. Hih.

Doddii. Elikkäs. Ukko on aseistautunu luontaisella juomalla. Ottanu lääkkeet. Saunaa ei tännää lämmitetä. Sitä käytetään tässä tilanteessa varovasti sekä harkiten. Mutta kaikki keinot on käytössä. Lentsuperkele saa luvan ottaa ja hävitä. Ainaki toistaseks. Ja seuraavaks Ukko laittaa sen ohojeen. Ja jos se teillä toimii ja hyväksi tullee koettua ni laittakaa kiitokset tuohon reseptin mukana tulevaan osotteeseen. Ukko ei ota kunniaa. Ni.

Tinskun Inkiväärishotti

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Mieli