Kotona

Maanantai. Ilta. Koti. Kyllä. Ukko on kotona. Paikassa johon kuuluu. Paikassa jossa haluaa viettää terveet päivänsä. Paikassa jossa mielellään myös ne vähemmän terveet päivät haluaisi viettää. Paikassa jossa on hoito. Huoma. Läheisyys. Rakkaus. Ja kissat. Hih. Ukko siis kotiutu eilisen kuumeettoman päivän tuoman parantumiskehityksen kautta. Ja toki asiaa autto myös se tulehusarvo oikiasti paukahti alemmas. Johonki viiteenkymmeneen. Ja kartioloki vielä vahavisti sen että pumppu toimii. Ei kuulemma vielä ihan täysillä. Mutta toimii.

Että onko Ukko sitten terve ku kaalimaan vartija ? Noei tietenkään. Yskää on. Ja sitä tulehusta. Yskimällä saa sen vaivan parantaa mutta tulehukseen on kuuri. Loppuviikoks. Jännittää toki sitten vielä se annetaanko syöpäosastolla piikkihoitoja vai ei. Ukko ku ei sinne soittanu vaan osaston hoitaja ainaki yritti. Vaan pirssi on huomiseks jo tilattu ja aamusella keltalamppusen auton keula kohti isoa kirkkua jyrähtää. Ottavat vastaan tahi ei. Sinne mennään ja kela maksaa. Hih. Omavastuut ku on täynnä ni rallit alakakkoon. Neulansilimä ja lujjaa oikiaan... Vaikuiseoli ???

Mutta ny aletaan rauhottua kotielämään ja normiarkeen taas. Saunaan ei tännää uskaltanu mennä vielä mutta Akka nauttii löylyistä kyllä. Ja sitten hetki naamojen tuijottelua ja huonoja vitsejä. Sitten levolle käymme ja kylykiä käännämme. Huomenna isolle kirkolle. Molemmat. Akka lasten luo. Ukko tylsästi vaan piikille. Semmosta se elämä on. Mutta tiijättekö... Ukko ei valita. Ukko hymyilee. <3 . Ni.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Mieli