Jumi

Taas ollaan jonkinnäkösessä tienhaarasa. Ja jumissa. Ny ei ootella aurauskalustoa eikä oo tarvetta tarttua minkäälaisiin lumilapioihin. Pääkoppa on hiukka ny väsyksissä. Tai oikiastaan koko roppa on uupunu. Pittäis varmaan jottai uuvelleenkäynnistysoperaatiota suunnitella. Viinalla nollaamista ei ees harkita. Virtaa pittäis jotenki muuten löytää. Ois kuvitellu että ku noita valtimoita ronkitaan ja auki revitää ni että voimistuvat virtaukset piristäs. Enemmän ku viikon verran. Ny on taas olo niinku ennen kilipirauhaslääkityksen alotusta. Jumi. Väsy. Uupelo.

Ju. Elikkäs moinen ilimentyy seuraavasti. Aamulla herättyvää olo on oikeen mainio. Aamukahavi ja jonkinnäkönen aamupalaki. Ja lääkkeet. Vattan toiminta on kyllä kans hijastunu. Ei toimi ennää sen kahavin jäläkeen niinku ennen. Eikä toisenkaa. Ei ees lääkkeet saa sitä ripiämmäks. Ja kun vatta ei pellaa ni pikkuhilijaa muuki roppa alakaa jarrutteleen. Vauhti hijastuu. Juujuu ei Ukko mikkää vauhtipyörä oo koskaa ollukkaa. Eiookkaa. Vaan ei oo nytkää. Vaan oiskohan tuon ärrän poisjäänti ny se tekijä joka sotkee. No. Sen näkkee ens viikolla ku mokoma vissii tekkee kampäkin. Ehkä.

Nii. Ja koska roppa eijjoo ihan tikissä ni se samalla vaikuttaa kuten arvata saattaa myös nuppii. Elikkäs normaalistiki hittaallainen aatosmaalima meinaa ihan hiukkasen vielä hijastua ja hämärtyä. Sanonta nukkuneen rukkous on aikas liki olotillaa. Ja vaikka nukkus ni rajalliset on kellossa tunnit moista puuhaa varten. Elikkäs aikanen meno on aikanen ylösnousu. Vaikka oishan tuota töllössä olumppialaisia. Ja vaikkei suomikisaajat kultaa tuokkaa ni aina sen ykköspaikan joku ottaa. Ja tekkee hienon suorituksen moiseen lätkään tarttuakseen. Että silleen. Lyhyvestä virsi jos ei kaunis ni ainaki tiivis. Ni.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Mieli