Ylihuomenna on jo maanantai. Hih.

Konttorilta iltoja. Tilapäisesti kuulokkeet piässä. Rokkiva soi juu. Kaikkia hienoja opuksia ku ei Ukollakkaa oo vinnyylijnä. Soittimet on taas hiukkasen muuttanu paikkaasa. Lähinnä vaan sen takija ku piti laitella johtoja piiloon. Osasyy Akka mutta kyllä Ukollaki alako silimiä häirittee ku lojuvat mokomat tuolla nurkassa. Johot siis. Ja toisekseen ne houkuttellee noita tän talon karvaotuksia ja niitten hampaita. Yks kappale läppärin johtoja on nakerrettu. Onneks ei ihan poikki että toimii. Ja kaijuttimen johto maistunu on kans. Vaan kummaa on sekin toimii.

Että mitäs lauvantaihin. Akalla iltavuoro. Että aamupäivästä jottai ja aikanen murkinointi. Päikkärit siihen ja sitte aivan mahottomalla kiireellä lorvimaan. Ja laiskottelemaan. Ja ihan poonuksen vielä velttoilua viikollopun kunniaks. Emmertaalia. Netistä. Urakka on menossa kohti syyskuuta. Enklannin aikaa. Ukko vois teille jokka Suomen rytmissä katotte ni kertua vaikka ja mitä. Kuka on ja kenen kans ja ja ja. Vaan eipäs kerrokkaa. Tai saattaapa palijasta että herra äks eijjookkaa neiti tsetan taikka yyn kans. Taikka saattaa ollakki. Mutta arvakkaapa kuka on se joka ei ookkaa sen tai miten se menikää. Hih.

Vaan ku on lauvantai ni se tarkottaa että huominen on pyhä. Ja Akalla aamuvuoro. Ukolla taas yks löhöpäivä. Ehkä. Ku huomenna ois se vaalipäiväki. Sitä resipenttiä kuulemma äänestettää. Ja jotenki on semmonen tunne tuolla istumalihaksessa että tullee vielä se toinenki kierros. Vaan siihen ei Ukko ota minkäällaista kantaa että kuka siellä on. OIshan se muuten kallupitekijöille märkä rätti jos istuva resipentti ei oiskaan mukana. Ukolle se ny on sama. Kuhan tullee valittua. Tässä maassa ku ei osata tehhä telekkariin semmosta seurattaavvaa vaaliohojelmaa. Huutavat vaan kilipaa toistesa päälle. Pölijät.

Vaan kuten sanottu se ois lauvantai. Akka sano ettei saunaa. Höh. No kissat ainaki on ruokittu. Sitä eijjoo kielletty. Vissii. Ja mitä eijjoo kielletty on sallittu. Toimitaan niinku nykynuoriso. Jos vaikka jonku särkemistä eijjoo erikseen sanottu nounou ni se on jeesjees. Mutta ny loppuu muste. Ja ääni. Ja kuva. Ni.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Mieli