Tylsiä tekemättömiä. Ja rokkia.

Ti... Hetki... Joo. On. Tiistai. Ja kottiutumisesta viikko. Ja uusista lääkkeistä samoten. Ollaan ny parempia kavereita ja hiukkasen ollaan toistemme temppuja opittu tunteen. Yks positiivinen asia on ettei oo semmosia pääkopan toimintaan nekatiivisesti vaikuttavia. Eikä tunnu olevan vattaa sotkeviakaan. Vaan tuosta korresteroolilääkkeestä ei olla nii varmoja. Moisilla on melekosia sivuvaikutuksia. Voihan ne olla hyviä jossaki mutta jos listassa on että saattaa aiheuttaa tiapeettesta ni täytynee miettiä vakavasti vaihtoehtoja. Riittäskö kuitenki pelekkä ruokavalion justeeraaminen ?

Joo. Mutta tää toipumisaika on kuulkaas meleko tylsää. Toki Ukko eijjo aikoihin ollu mitenkää enrkisesti tai ahkerasti toimiva yksilö...Mutta ku ei saa tehä. Eikä mennä. Siis autolla. Jännää että semmosten asioitten kieltäminen mitä ei ylleessäkkää tee ni harmittaa. Muka tekis ny mieli tehä. Vaikka hiihtää. Oikiasti ei. Taikka nostella painoja. Heh. Ikinä. Varmaan mahottoman viinamäärn kerralla juominenki on kielletty. Tekis niin mahottoman palijon mieli. Mahottoman palijon vähän. Ei yhtää. Kyllä kiintiö on täys. Ja toisaalta on jollakin kipulääkkeillä ollu jonkillainen huumaava vaikutus. Ei niitäkää. Ei.

On muuten melekonen rokki pirtissä menossa. Yks kaikkien aikojen suosikkipänteistä on menettäny yhen entisen jäsenen. Että ny kuunnellaan niitä levyjä missä kysseinen rumpali soitti. Ovat Ukon mielestä Jutaspriistin parraita levyjä. Että jos kuuluu mahotonta rummutusta naapurustossa ni tiijätte mikä levy soi. Ja saatte luvan nauttia. Vaikkette nauttiskaan. Se ny vaan on makuasia joka laittaa sen levyn soimaan ja voluumin isolle. Naapurit joko nauttii tahi kärsii. Mutta polliisia ei moisen takia kannata soittaa. Kyllä se levy loppuu aikanaan. Ikiliikkujaa ku eijjoo keksitty. Ei vaikka siitä yks rohvessoori aikonaan laulo. Vai oliko se tohtori... Vai sama kaveri joka laulo niistä muumijoista...

Joo. Akka meni taas yötöihin. Ukko jäi kissavahiks. Paitti että soittaa levyjä. Ja syö. Kyllä kissat ittestää huolen pittää. Nukkuvat suurimma osan aikaa. Niillä mittää vastuuta oo mistää. Eijjoo tuloja eikä menoja. Ei veroja. Eikä niitten tartte äänestää. Seki muuten tuli tännää Ukolla tehtyä. Akan kans käytiin. Viimene ennakkopäivä eikä ollu ruuhkaa. Taitaa sunnuntaina sitte olla pääpäivä. Resipentti. Taikka jos tullee toine kierros ni joskus sitten. Ukko ei oo moisia kalenterriin laitellu. Ei mahu. Ni.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Mieli