Pallopumppu

Terveisiä siolta kirkolta. Eilinen meni silleen urosvinkkelistä makiasti ku sai vaan pötkötellä. Toki ois voinu loikoilla ihan kotosalla. Eikä teekoossa. Tai ampumalanssissa. Tahi leikkauspöyvällä. Ny kuletaan sitten yks pallo suonissa etiäpäin. Ja tästä Ukko ny pari sannaa laukoo ja toivoo että ajatuksella kuuntelette. Siis. Jos koette rinnassanne semmosen tennispallon kokosen polttavan tai muuten ikävän tunteen. Lääkäriin. Heti. Eikä siis huomenna. Vaan oikiasti heti. Koska saattaa olla että sitä huomista ei ennää tuu. Ja jos se lääkäri eppäilee ni käskekää ottaa käyrä. Ja verta. Tnt. Joku ropopiini tai jottai. Kyllä ne siellä tietää.

Ja aina joku tietysti kyssyy tuntuko se operaatio. Ei tunnu. Vaikkei nukuteta. Saa vielä isolta ruuvulta seurata leikkausta. SIellä vilisee kaikellaisia makarooninnäkösiä kuvatuksia. OIkiastaan näyttää mato-ongelta. Veen alla siis. Ja ku se pallo laitetaan sinne suoneen niin onki yllättäen aikas suoraa viivaa. Mutta pelekän operation pelon takia ei tosiaankaan kannata olla lääkäriin menemätt. Oikiastaan minkään vaivan kans. Varsinkaa meitin urosten. Pitäs jo heittää se ylypeys mäkkee että ollaan niin pirun vahavoja ettei mikkää tauti saa nurin. Saa se. Ja voi olla se viimenen kerta. Iliman ylösnousua.

Joko on peloteltu tarpeeks ? Hä ? Ok. Eli. Jos tievossa on sukurasite vaikkapa just pumppupuolelta ni ei kannata naureskella. Kannattaa mennä lääkäriin ja varmistaa asia. Tarkistaa onko mahollisessa riskiryhymässä vai ei. Aika moni sydänpuolen vaiva taitaa olla perriytyvvä. Kommentoikaa jos ootte sammaa mieltä. Taikka eri. Mutta otetaan asia vakavasti. Koska huomisesta ei koskaan tiijä. Elämä on lahja jonka kans ei kannata leikkiä. NI.

Kommentit

  1. Molemmat vanhemmat kuoleutu massiiviseen sydäninfraktiin, käskivät meijän lasten käyvä liäkärissä josko perinnöllistä ois. Toiset katraasta tutkittiin kunnolla, mut mulle nauro yksityisen liäkäri jot kuka on sanonut jot sulla ois sydämmessä jottain vikkaa... ! Ei tutkinut ollenkaan, lähetti pois. Jot semmosii lääkäreitä meillä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhutaan keeneistä. Puhutaan elintavoista. Ukko on sitä mieltä että suurin osa näistä kuolemantauveista johtuu vaan huonosta tuurista. Ja niitä on aivan turha miettiä. Tauti on jos tauti on.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Mieli