Isoa kirkkoa

Ilta. Kello kohta seittemän. Takana on jo saunominen. Ja ruokailu. Niiettä semmosta on teillekki luvassa ku tuutte vanahoiks. Nukkumaanmeno tapahtuu viimestään puoli kymmenen. Herrääminen aamulla siinä kuuven aikaan. Eikä monestikkaa herrää siinä välillä. Paitti jos hallittematon tarve tullee käyvä vessassa. Ihan sama kummalla tarpeella. SIllon mennään ku hätä on. Aivan sama ku nukkumisen kans. Nukkuu ku nukuttaa. Eikä muuten tällä ijällä oo ruokahalustakkaa puutetta. Saa nähä kuinka kauvan nuo nivelet kestää tuota jatkuvaa jääkaapilla juoksua.

Nii. Roppa alakannee pikkuhilijaa tottua uusiin myrkkyihin. Että vaikka yöllä jo kunnolla tulleeki nukuttua ni päikkärit ei oo ennää entisesä. Tottumuksesta vissii on väsyny iltapäivällä ja saattaa jopa tunnin nukkuakki mutta... Ihan kuin suonissa virtais enemmän ja nopiampaa veri. Että tietyöt ois hetkeks tehty. Kaikki kaistat käytössä. Ja jos Ukosta on kii ni pyssyyki. Vaikka sillä korresteroolilääkkeellä. Ei antanu lääkäri armoo minkää pillerin suhteen. Eiku joo. Ärrän. Otetaan leikkauksesta laskien semmonen kuus viikko iliman moista. Ja kuulkaas sehän passaa...

Iski ny semmonen tementtian kaltanen. Että ku Akka oli mukana isolla kirkolla ja oli vielä ihan kuskin ominaisuujessa ni tuo huomiokyky oli mallia hutera. Ettei tullu painettua mielikuvitukseen mitä ympärillä tapahtu. Ukko sai kyllä piikin jotta sekin hiukkasen laski muistamiskapasiteettia. Ja nuo maisemat on jo niin tutut että saa varmaan ameriikan resipentti tulla vastaan että se jäis mieleen. Toki ohan se mahollista että sekin unohtus ja samontein. Sen saa laittaa ijän taikka pillereitten piikkii. Kuinka vaa... Johan se Junnu aikanaan laulo ettei tiettyyn ikään päästessä toimi mikään... Hih.

Vaan. Ny ois pikkuhilijaa aika. Nukkumatti eijjoo ennää töissä täsä mökisä joten ei sen aika. NIiettä miksei oo ? Tällä ijällä nukkuu jo istuullaan. Siihen mittää matteja tarvi. Ainoo vastaavan niminen kaveri on se lompakossa paremmin viihtyvä. Vaan senki hommat alakaa ton kortilla maksamisen myötä olleen taputeltu. Niinku tää päivän ploki. Menkää ny hyvät ihimiset tekkee jottain järkevää. Hih. Ni.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Mieli