Uus alaku

Juu. Alusta vaihtu. Täytyy sanua että johan tuota tuli mietittyä etellisen kikkailtua teknisten onkelmiesa kans riittävästi. Tästäkää eijjoo varmuutta mutta yritettään. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Sanos pessimisti. Ukko taas mennee virran mukana ja kattelee. Kuka näistä nykyajan vimpamista ossaa varmaks sanua yhestäkkää. Mutta kuten Ukko sano joskus. Souvot. Jos mennee persiilleen ni pyyhitään. 

Nii. Pari päivää taas meni ettei ollu mahollista raapustaa. Tai olis ollu muttei suorittanu. Ja kuten ennenki on tullu tojettua se tekkee hyvvää ottaa ettäisyyttä. Miettiä vaihtoehtoja. Tutustua uusiin asioihin. Ukko tosin ei oikeen teheny asian etteen mittää. Aatteli jopa jälleen kerran että siinäpä se. Olokoon. Mutta sitte tuli aatos siitä että se periksiantaminen ei oikeen ny käy. Yks nettisivu se vaan oli. Ja tää uus näyttäs olevan ihan jees.

Opettelemista on. Ihan eijjoo niin simppelin näkönen tää uus. Että antakee anteeks ihan sevverta että Ukko oppii tätä käyttään. Ja vinkkejäki saa antaa. Ukko luppaa moisia ees harkita. Tai no jos ny joku ees lukkee. Ni sitte saa antaa. Vinkkejä siis. Ainaki ny aamupäivällä on aikaa tutustua ohojeisiin. Akka nääs nukkuu yövuorua pois ropasta. Sitte lähetään kylypylään. Vaan ei polskimaan. Syömään. Näyttäs olevan meleko herkullisen näkönen puhvetti. Ja vielä lähiruokaa.

Vai niin. Joko se ois tämmöseks uuveks aluks tarpeeks kirijaimia. Ja muutama rivinvaihtoki. Asiaa ? Sevverran että on muutama aste pakkasta. Ja kissat on ruokittu. Siinä. Ja teitä on taas ihan turha komentaa olleen ihimisiks ku ossaatte sen ihan itteki. Eikö niin ? Ja ossaatte olla toistenne tukena ja muistaa kuunnella. Ojentaa sitä auttavaa kättäki. Tullee tästä ihan hyvä päivä. Ni.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Neula & Piikki