Kes.. Torstai.

Juh. Sotkee mokomat juhulapyhä keskellä viikkua Ukonki olematonta rytmiä. Ja siihen päälle vielä sairaala muuttaa käyntirytmiä ni johan on soppa valamis sekotettavaks. Mutta linnan juhulat ei sekottanu. Ku ei seurannu. Jotenki tommonen kukkoilu muka komioissa pukusissa ja pönötys ei oo oikeen Ukon makkuu. Ja aatos tommosesta tillaisuuvesta jossa muutama tuhat ihimistä ahtautuu tillohin jossa puolekki ois liikaa... Kiitos mutta ei kiitos. Ja vaikka kuinka hienon asian puolesta juhulitaan ni aina se pääasia vaan tuntuu kuka minkäkilaisessa retongissa vaappuu. Taikka minkävärisissä pääkarvoissa. Pyh.

Ja sitte se ulukopuolinen touhu. Tais nykki olla kolomee eri ryhymää liikkeellä. Oli isämmaallisia. Oli uusnatseja. Ja sitte vaan muuten tolloja. Tää jälkimmäinen porukka sitte päätti heitellä ainaki kanammunia. Viksua. Ei Ukko noita natsijuttujakkaa hyväksy mutta jos on lupa ja rauhassa kuletaan nii palavokoon vaikka katajapensasta. Nuo heittelijäthän ittesä typeriksi leimaavat. Ylleesä hölömön porukan käytös korostuu ku siihen vastataan kiukulla. Unohtamalla koko sakki ni unohtuu koko touhu. Julukisuutta ne vaan haki.

Nii. Ukko siis muutti rytmiä. Pari aamupäivitystä ei tuu pitemmän päälle toimiin. On noita aamumenoja tulevassa kalenterissa ihan kivasti. SIis jos tohtorin suunnitelmat mennee läpi. Hoitaja kyllä ihimetteli moista ku soitti tiistaina. Että velkatea pittäis kaks kertaa viikossa pistää. Toki ei joka viikko. Ihan samat nelijä peräkkäin mutta tiuhempaan tahtiin. Ku ennen mentiin piikki per viikko ni tuplataan. Verikoepäivät onki sitten mielenkiinnolla suunniteltava. Että riittäskö kerta viikossa. Se on Ukon ehotus. Maanantaina. Piikit sitte tiistai ja perjantai. Ja kortisooni sitten. Ristus. Nelijä kertaa viikossa ? Pliis. Ei.

Mutta huomennapa se seleviää. Ja se kuinka kova kauppamies se tohtori oikeen on. Että pittääkö ottaa hoitaja konsultiksi. Puhhuun järkiperäsiä sanoja. Hih. Mutta ny. Lepo. Ukko siirtyy maaliman parraan sarja vietäväks. Emmerdale. Jo vuojesta -96. Ni.

Ainiin. Tää uus alusta on näitten linkkihommien kans parempi. Että mussiikkia. Sllvuplee. Queen. Ni. 




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Neula & Piikki