Hoitolääkkeet....

Perijantai. Ensimmäisen tuplapiikkiviikkojakso melekeen takana. Omituista. Kaks kertaa viikossa isolla kirkolla. Siihen päälle verikokkeet ja vappaaehtosuuvet. Yhtäkkiä Ukon niin tyhyjäks kehuma kalenteri alakaaki olleen täynnä. Onko tämä ny sitten sitä eäkeläise kiireaikaa ? Vai onko joulun pirulainen päässy ihon alle ? Että yhtäkkiä eijjookkaa ku keskiviikko ja viikolloput vappaina. Ja ku aina ei pääse lääkärin aivotuksiin tarkkaan perille ni ei voi oikeen kysseenalastaa hoitoa ja sen vaiheita. Verikokkeet on kyllä hyvät sen sannoo hoitajakki. Ja jostain syystä Ukko luottaa ny niihin enemmä ku tohtoriin. Hih.

Aina ku kuitenki hakkee positiivista niin. Saapahan usiammin ajella pirssillä. Tuolla kelillä ei iliman pakkua ajakkaa omalla. Vaikka huomenna ois suunnitteilla kaapin haku. Mutta. Kortisooni on semmonen kelin kans vahavasti vaikuttava tekijä. Että jos tullee tuplat eli räntäsaje ja unettomuus ni kotio jää Ukko. Toki ois mukavaa nähä velipoikaa perheineen mutta pittää aatella asiaa terveys ja järki eellä. Vaikkei oo kumpaakaan. Hih. Ommaan ajotaitoon Ukko kyllä aikalailla luottaa mutta uuvistuneeseen näkökykkyyn ei vielä satasella. Ja sitte on nuo toiset kollot tien päällä. Ei tännäänkään näkyny heikompi keli vaikuttavan ajonoppeuksiin....

Että purreeko hoito ? Verenpaineet on ennallaa. Samoten pulssi. Veriarvot oli jees. Hemokloppiini huitoo saanviijenkymmenen korvilla. Ainuat oireet on kuten tähänki asti lonkissa. Vaan sitä päästään tutkimaan ens kuussa ihan makneetilla. Näkkyy missä on ne kalakkikasat ja kuinka se pitkä ruuvi on pitäny paikkasa. Sen Ukko tietää että parin tunnin unien jäläkeen roppaa ilimottaa kääntöoperaatiosta. Ja kun tohon lissää jalakaterän verenkiertohärön ni on siinä. Toki nuo olla ihan toisistaan johtuvia. Ja ny muuten palijastus. Ukko käyttää tukisukkia. Juu. Vanaha tai ei mutta ne auttaa. Oikiasti.

Mutta ny Ukko purreutuu mussiikin ihimeelliseen maalimaa. On taas uusia vinnyylejä kuunneltavaks. Akka meni yötöihin ni ny häiritää sitten vaan kissoja. Ei niitä tosin täällä vintillä näy. Ovat kaikki alakerrassa nukkumassa. Ruokaa muka vailla vaikka vasta söivät. Kummia läpipaskoja. Hih. Mittää eivät ees näillä kelleillä kuluta. Ulukona käyvät sevveran että tarpeesa tejevät. Eijjoo ees mittää saalistettavvaa. Yrittää ne lintaulautojen alla muka kytätä mutta lähinnä koomista moinen touhu. Että näin. Ukko ja kissat jatkaa illanviettoo. Se on niinku lepo ja relaks. Ni.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Priorisontia

Työ ja kaverit

Neula & Piikki